Aile'nin Dün Gece Yayınlanan 12. Bölümü Seyircisi Ekran Başına Kilitledi

featured
ailenin-dun-gece-yayinlanan-12-bolumu-seyircisi-ekran-basina-kilitledi.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Aile’ dün akşam yayınlanan heyecan dolu bölümüyle adını zirveye yazdırdı. Bölümün final sahnesinde İlyas Koruzade’nin Aslan’ı tuzağa çekmesi ve Hülya’nın Aslan’ı feda etmesi izleyicileri şoke etti. “Aslan evlatlık mı?” sorusu akıllara gelirken, gelecek hafta neler yaşanacağı şimdiden büyük bir merak konusu oldu.

Salı akşamları büyük bir ilgiyle izlenen Aile’nin dün akşam yayınlanan 12. bölümü; AB’de 7.62 izlenme oranı (rating) 20.35 izlenme payı (share), ABC1 20+’da 7.06 izlenme oranı (rating) 16.77 izlenme payı (share) alarak birinci oldu. Total’de ise 4.29 izlenme oranı (rating) 11.31 izlenme payı (share) elde etti. Heyecan ve aksiyon dolu bölüm sosyal medyada da trend listesinde yerini aldı. #Aile etiketi Twitter’da 6 saat boyunca TT listesinde kaldı.

Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile’de Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

DEVİN HAMİLE!

Yaşanan korkunç patlamadan sonra Aslan, ailesinin yaralı ve korku dolu yüzlerine baktıkça İlyas Koruzade’ye karşı olan kızgınlığı büyüdü. İlyas iki oğlu arasında bir tercih yapması için ısrarcı olsa da Hülya geri adım atmadı. İlyas’ı evinden çıkararak ona ulaşabilmeyi amaçlayan Aslan, İlyas’ın mahallesine polis baskını ayarladı. Aslan, savaştaki bir sonraki adımını attı ve Cihan’la beraber yakaladıkları Gökhan’ı öldürerek intikamlarını almaya başladılar. Aslan, Gökhan’ın ölüm haberini korkusuzca İlyas’a verdi. Ailesinden birini daha kaybetmenin öfkesiyle gözü dönen İlyas, Devin’in peşine takıldı. Ancak Devin kendisini takip edenleri kısa sürede fark etti ve aracını emniyetin önüne çekerek korkusuzca peşindekilerle yüzleşti. İlyas Koruzade’yle yüzleşen Devin sakinleşmeye çalışırken beklenmedik bir haber aldı. Hamile olduğunu öğrenen Devin az önce korkusuzca tehlikeye atılırken artık büyük bir korkuyla karşı karşıyaydı.

HÜLYA, ASLAN’I FEDA ETTİ! EVLATLIK OLAN ÇOCUK ASLAN MI?

Devin’i takip ederek istediği amaca ulaşamayan İlyas, Soykanlar’ın içine sızmak için kendine İbo’yu hedef olarak belirledi. İlyas’ın adamı Salih, İbo’ya güvenliği karşılığında kendileri için bilgi sızdırmasını teklif etti. Ancak bir cevap vermeyen İbo, kurtuluşlarının tek çaresi olduğuna inanarak iki oğlu arasında bir seçim yapması için Hülya’yı zorladı. Yaşanan korkunç olayları atlatmaya çalışan Soykanlar, İlyas’ın bir sonraki adımıyla sarsıldı. Çiftlik evine yapılan beklenmedik saldırı sırasında bütün aile kapalı havuzda sığınmaya çalışırken, Aslan’ın adamı Sipsi’nin cansız bedeni herkesi korkutarak cam tavanı deldi ve havuza düştü. Hülya, ailesinin başına gelenlerden Aslan’ı sorumlu tuttu ve yaşananlardan sonra iki oğlu arasında seçim yaparak İlyas’a beklediği cevabı sonunda verdi. Aslan ise olanlardan habersiz bir şekilde karşı saldırı için hazırlıklara koyuldu. Bu sırada yoğun bakımda hayat mücadelesi veren Aysel hayatını kaybetti. Bu haberi alan Cihan yıkıldı. İbo, gözü dönmüş Aslan ve Cihan’ın konuşmalarına gizlice şahit olduktan sonra İlyas’ın teklifini kabul etti. Hülya tarafından feda edilen ve İbo sayesinde yakalanarak terk edilmiş bir fabrikaya getirilen Aslan, ailesinin kumpasına yenik düştü. Aslan, kendisinden intikamını almaya gelen İlyas Koruzade’yle çaresiz bir şekilde karşı karşıya kaldı. Tüm bu yaşananların ardından akıllarda tek bir soru kaldı; “Soykanlar’ın evlatlık oğlu Aslan mıydı?”

‘Aile’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aile'nin Dün Gece Yayınlanan 12. Bölümü Seyircisi Ekran Başına Kilitledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haber Kat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin