Arthouse Film Yapmak İstiyorsan Kötü Sesçi Çalıştıracaksın

featured
arthouse-film-yapmak-istiyorsan-kotu-sesci-calistiracaksin.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dayı Şov yeni sezonunun ikinci bölümünde iki başarılı oyuncuyu, Gonca Vuslateri ve Özgür Çevik’i ağırladı. Vuslateri’nin yüksek enerjisi programa damga vururken, Çevik’in program sonundaki “Uçurtma” yorumu izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Yakışıklı oyuncu Özgür Çevik, kendisinin önüne Kıvanç Tatlıtuğ’un geçtiğini ifade eden Dayı’ya, “Benim önüme Yağmur Atacan geçti” yanıtını verdi.

 

Dayı Şov geçen hafta başlayan ikinci sezonunda yepyeni konuklarını ağırlamayı sürdürürken renkli sohbetler, bolca müzik ve eğlence eşliğinde izleyicileri hafta sonuna hazırlıyor. Program, Dayı’nın Gonca Vuslateri’nin orijinal tarzına övgüler düzmesiyle başladı. Dayı ve Paptircem’in konuklarla ilgili yaptığı şarkı stüdyoyu kahkahaya boğarken, komedyen Deniz Alnıtemiz ile gerçekleştirilen Mini Dayı Şov skeci de izleyiciyi gülümsetti.

 

“En baba ünlü Kıvanç Tatlıtuğ”

Konuklarına “En hanımcı, en edebiyat yapan, en çok dinlenen şarkıcı kim?” gibi sorular yönelten Dayı’ya Gonca Vuslateri, “En iyi baba Kıvanç Tatlıtuğ” yanıtını verdi. Dayı ise Uraz Kaygılaroğlu’nun en iyi baba olarak basına yansıdığını ifade etti.

 

“İlk defa senaryo yazdım”

Programdaki “Ünlülerin Küçük Parçacıkları” isimli yeni formatta Şükran Ovalı’yı tahmin edemeyen Gonca Vuslateri, fotoğrafın tamamı açılınca çok şaşırdı. Vuslateri, başarılı oyuncunun performansını överek, “Şükran Ovalı ile ben konservatuardan sınıf arkadaşıyız. Bu yıl ben ilk defa bir senaryo yazdım. Kız da oynadı, döktürdü” dedi.

 

“Meselesi olan bir proje” 

Gonca Vuslateri, yeni dizisi “Sıcak Kafa”nın galasından konu açılınca “Galalara beni neden çağırmıyorlar?” diye soran Dayı’ya “Sen galaların sonunda oyunculara sarkacağından dolayı mimlendin artık. Galalarda geri geri park edeceksin, hep arkalarda dolaşarak iş çevireceksin” şakasını yaptı. Görkemli bir gala olduğunu aktaran Gonca Vuslateri, diziyle ilgili “Meselesi olan bir proje, pandemiden çok önce kaleme alınmış. Konuşarak bulaşan bir rahatsızlığın anlatıldığı hikâyeyi tesadüf eseri pandemi başladığında çekebildik” açıklamasında bulundu. Kendi rolü için bir anti kahraman olduğunu ifade eden Vuslateri, “Başroldeki anti-kahramanın ulaşmaya çalıştığı bir adam var ve ona ulaşmaya çalışırken mutlaka kapısını çalması gereken deli dolu olan bir kadın karakteri canlandırıyorum” yorumunda bulundu.

 

“Benim yerime Yağmur Atacan geçti”

Yakışıklı oyuncu Özgür Çevik, kendisinin önüne Kıvanç Tatlıtuğ’un geçtiğini ifade eden Dayı’ya, “Benim önüme Yağmur Atacan geçti” yanıtını verdi ve sürekli ona benzetildiğini anlattı. Pınar Altuğ’a, “Bende çok selamınız birikti, buradan da selamlarımı iletiyorum kendilerine” diyerek yolda görenlerin kendisini Yağmur Atacan’a benzetip Pınar Altuğ’a selam göndermelerinden dem vurdu.

 

“Arthouse” filmin incelikleri

“Gel Bakalım Yanıma” bölümünde bu hafta Dayı’nın masasına geçen isim Gonca Vuslateri oldu. İkili “arthouse” film yapmanın incelikleri üzerine konuşurken başarılı oyuncu, “Eğer bir arthouse film yapmak istiyorsan kötü sesçi çalıştırmak gerek” dedi. Filmin adı, afişi, açılış sahnesi ve karakterlerinin nasıl olacağına dair detayların yanı sıra Vuslateri’nin doğaçlama yarattığı film karakteri de izleyicileri güldürdü.

 

Özgür Çevik’ten duygu dolu “Uçurtma” yorumu

Özgür Çevik program kapanışında Mehmet Güreli’nin “Uçurtma” isimli şarkısını seslendirerek stüdyodakilere duygu dolu anlar yaşattı. Gonca Vuslateri de spontane şekilde Çevik’in seslendirdiği şarkıya eşlik etti.

 

Canlı yayında ücretsiz

Dayı kendine has mizahı ve delikanlı tarzıyla ekranlara geri döndü; talk show hasreti nihayet bitti. İlk sezonunda Hülya Avşar’dan Gülşen’e, Fatih Ürek’ten Didem Soydan’a, Enis Arıkan’dan Eypio’ya, birbirinden ünlü ve renkli konukları ağırlayan Dayı Şov, yepyeni isimlerle seyirci karşısına çıktı. Kahkaha dolu sohbetler, renkli skeçler ve Paptircem’in keyifli parçalarıyla eğlencenin zirveye taşındığı Dayı Şov, bu sezon Perşembe geceleri saat 22.30’da seyircisiyle buluşuyor. Türkiye’nin tek canlı talk show programı, geçen sezon olduğu gibi yine canlı yayınlandığı sırada ücretsiz izlenebiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Arthouse Film Yapmak İstiyorsan Kötü Sesçi Çalıştıracaksın

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haber Kat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin