Ege Üniversitesi Daçka, Rino Seramik Porselen’i 89-82 mağlup etti

featured
ege-universitesi-dacka-rino-seramik-porseleni-89-82-maglup-etti.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Basketbol 2’nci ligi 4’üncü hafta müsabakasında Ege Üniversitesi Daçka, kendi evinde ağırladığı Rino Seramik Porselen’in 89-82 mağlup etti. Ege Üniversitesi Büyük Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, takımı yalnız bırakmadı.

 

Karşılaşmayı Ege Üniversitesi Büyük Spor Salonu’nda öğrenciler ile birlikte izleyen Rektör Prof. Dr. Necdet Budak galibiyetten ve takımın sahada verdiği mücadeleden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Takımlarını büyük bir coşkuyla destekleyen Ege Üniversitesi taraftarlarına da ayrıca teşekkür eden Rektör Budak, “Önümüzdeki maçları da kazanacağımıza olan inancım tamdır” diyerek Ege Üniversitesi Daçka’ya başarılar diledi.

 

Konuk takımın baskısıyla başlayan maçta Ege Üniversitesi birinci çeyreği 19-25, ikinci çeyreğiyse 42-45 geride tamamladı. Üçüncü çeyreği 1 puan farkla önde bitiren Ege Üniversitesi Daçka, dördüncü çeyreğin sonunda rakibiyle 68-68 berabere kaldı. Birinci uzatmada, salonu dolduran Ege Üniversitesi Daçka taraftarının yoğun desteğiyle rakibiyle arasındaki puan farkını açan ev sahibi takım sahadan 7 puan farkla 89-82 galip ayrıldı.

 

Ege Üniversitesi Daçka’da Mehmet Erim Özgün 24 sayıyla maçın en çok sayı kaydeden oyuncusu oldu. Kaan Yıldırım Kanlı 20, Can Sayın 15, Adem Bayrak 11 sayı ile maçı tamamladı.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ege Üniversitesi Daçka, Rino Seramik Porselen’i 89-82 mağlup etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haber Kat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin