En iyi oyun influencerları, performansını artırmak için yüksek paralar harcamaya hazır

featured
en-iyi-oyun-influencerlari-performansini-artirmak-icin-yuksek-paralar-harcamaya-hazir.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaspersky tarafından yapılan yeni bir küresel anket, oyuncular için performansın rolünü ve buna yönelik tutumlarını araştırıyor.

 

Kaspersky tarafından yaptırılan anket, önde gelen oyun influencerlerinin en çok parayı performans optimizasyonuna harcamaya hazır olduğunu ve 41'inin bunun için "çok yüksek miktarda" yatırım yaptığını gösteriyor. Influencerlerin yarısından fazlası (53) oyunlarda elde ettikleri sonuçların buna bağlı olduğu konusunda hemfikir olduğu ve en çok bilgisayar bileşenlerine (76), fare veya klavye gibi yan aksesuarlara (61) yatırım yaptığı, en yüksek performansı bunlarla ilişkilendirdiğini söylüyor. 

 

Fortune Business Insights araştırmasına göre, küresel oyun donanımı pazarının 2022'de 3,46 milyar ABD doları olması ve 2027 yılına kadar 5,23 milyar ABD dolarına ulaşması bekleniyor. Allied Market Research, küresel oyun aksesuarları pazarının 2021’de 6,1 milyar ABD doları değerinde olduğunu tahmin ediyor ve 2030'da bunun 14,4 milyar ABD Dolarına ulaşması bekleniyor.

 

Kaspersky araştırması, önde gelen influencerların sistem performansını kazanmanın anahtarı olarak gördüğünü doğruluyor. Katılımcıların 53'ü başarılı olmalarına yardımcı olacak ekipmanların yatırım yapmaya değer olduğunu kabul ediyor. Influencerler daha yüksek performans için daha fazla PC gücüne (47), kulaklıklı mikrofona (44) veya klavyeye yatırım yapıyor (44).

 

Bu görüş, başarıyı artırmanın en önemli yollarının PC performansı (49), oynanışa dair alıştırma yapmak (41), internet bant genişliği veya ping (40) olduğunu ifade eden genel oyun topluluğu verilerinden daha farklı.

 

Kaspersky Tüketici Ürünleri Pazarlama Başkan Yardımcısı Marina Titova, şunları söylüyor: "Anketten gelen verilere göre tüm oyuncuların 91'i performansın onlar için önemli bir faktör olduğunu kabul ediyor. Ayrıca araştırmamız, oyunlardaki nihai sonucun bilgisayar işlem gücünün yanı sıra birden çok faktöre bağlı olduğunu ortaya koyuyor. Bu nedenle oyuncular yaptıkları işte en iyi olmak için her fırsatı değerlendirmeye hazır.”

 

Raporun tamamına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Sisteminizin yüksek düzeydeki performansını ve güvenliğini korumak için Kaspersky aşağıdakileri öneriyor:

 

  • Özellikle oyun oynarken bilgisayarınızı yavaşlatmayan güçlü ve güvenilir bir güvenlik çözümü size çok yardımcı olacaktır. Aynı zamanda sizi olası tüm siber tehditlerden koruyacaktır.
  • Oyunları yalnızca resmi sitelerden satın almak ve satışa sunulmasını beklemek daha güvenlidir. 
  • Karşınıza çıkan ilk teklifi satın almaktan kaçının. Steam'in yaz indirimi sırasında bile az bilinen oyunları satın almadan önce yorumları okuyun. Bir teklif kulağa inanılmaz gibi geliyorsa muhtemelen öyledir. 
  • Kimlik avı kampanyalarına ve tanıdık olmayan oyunculara karşı dikkatli olun. Gelen e-postalardaki bağlantıları ve dosya uzantısı aracılığıyla yönlendirildiğiniz web sitelerini tıklamadan önce iki kez kontrol edin.

 

Kaspersky, raporda ayrıca aşağıdaki oyuncu kategorilerini tanımladı:

  • eSpor Profesyonelleri

Oyun performansını son derece veya çok önemli olarak görüyor Son iki yılda en az bir kez turnuvalara katılmış. Ya oyundan gelir elde ediyor ya da bundan bir miktar para kazanıyor

 

  • eSpor Amatörleri

Son iki yılda en az bir kez turnuvalara katılmış. Turnuva ve yarışmalara katılmaktan hoşlanıyor; oyunlarından para kazanma fırsatı aramıyor. 

 

  • Sıkı Oyuncular

Haftada en az 20 saat oynuyor.

 

  • Donanım Odaklı Oyuncular

Oyun performansını (donanım / eğitim / beslenme vb.) iyileştirmek için yüksek veya çok yüksek miktarda para harcıyor.

 

  • Oyun Influencerleri

Ayda en az bir kez yayın yapıyor. En az 1.000 takipçiye sahip.

 

  • En İyi Oyun Influcencerleri

Haftada en az bir kez yayın yapıyor. EN az 10.000 takipçiye sahip

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
En iyi oyun influencerları, performansını artırmak için yüksek paralar harcamaya hazır

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haber Kat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin