Holiday Garden Resort Nasıl Bir Oteldir?

Holiday Garden Resort Nasıl Bir Oteldir?
Holiday Garden Resort Nasıl Bir Oteldir?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sonbahar ve kış aylarında çalışıp yoruldunuz. Yaz aylarında en azından bir hafta tatil yapmayı düşünmelisiniz. Bu noktada, nereye gideceğim diye uzun uzun düşünmenize gerek olmadığını bilmelisiniz. Bilhassa Alanya ilk tercihiniz olabilir.

Türkiye’nin turizm başkenti olarak bilinen Antalya’nın bir ilçesi olan Alanya; bünyesinde eşsiz kalitesiyle dikkat çeken çok sayıda otel barındırır. Onlardan birisi de Holiday Garden Resort!

Holiday Garden Resort Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Holiday Garden Resort; tahmin edebileceğiniz üzere beş yıldızlıdır. 12 bin m2’lik bir alan üzerine kurulmuştur. Her şey dahil konsepti ile hizmet verir. Müşterilerine yeme içme konusunda herhangi bir sıkıntı yaşatmaz. Denize sıfır bir otel oluşu ciddi bir avantajdır. 50 metre genişliğindeki kum çakılı sahili ile öne çıkar. Ayrıca, otelin bünyesinde farklı özelliklere sahip 244 oda bulunur. Antalya’daki eviniz sloganına sahip olan otel; hem Antalya şehir merkezine hem de havalimanına son derece yakındır.

Otelin odaları övgüyü sonuna kadar hak eder. Her birisi deniz manzaralı 244 odası ile fark yaratır. Otelin standart odaları 24m2’dir. Tek kişilik iki yatak veya iki kişilik bir büyük yatak seçeneği mevcuttur. Bunun yanı sıra, isteyenler; odalarına bir yatak daha ilave edebilirler. Standart odanın balkonu dikkat çekicidir. Hem deniz hem de orman manzarası ile fark yaratır. Buna ek olarak, split klima sayesinde serinlemek mümkündür. Uydu yayını yapan televizyon ile de insanların dinlenirken televizyon izlemelerini mümkün kılar. Ayrıca, odalarda kasa, mini bar, küvet, saç kurutma makinesi gibi araç gereçler de mevcuttur.

Holiday Garden Resort; yeme içme alternatifleri ile de göz doldurur. Türk ve Dünya mutfaklarına ait lezzetler; bilhassa birbirinden deneyimli şeflerin elinden çıkarak otelin müşterilerine ulaşır. Ana restoran, a la kart restoran, lobby bar, pastane, disco bar, snack & pool bar gibi farklı seçenekler dikkat çeker. İnsanlar; otelde yeme içme konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamazlar. Açık büfe olarak sunulan üç öğün yemeğin yanı sıra atıştırmalıklar da ücretsiz bir şekilde tüketilebilir.

Neden Bu Oteli Tercih Etmelisiniz?

Holiday Garden Resort; aileler için de uygun bir adrestir. Otelin bünyesinde çocukların keyifli vakit geçirmesini mümkün kılacak çocuk kulübü vardır. Aileler; çocuklarını bu kulübe gönül rahatlığıyla bırakabilirler. Ayrıca, çocuklar da bu kulüpte sosyalleşebilirler. Yaşıtları ile oyun oynamanın ve tatilde de bir şeyler öğrenmenin keyfini yaşarlar.

Holiday Garden Resort; özel hizmetleri ile de dikkat çeker. SPA, Türk hamamı, kamelya, doğum günü, balayı, evlilik yıldönümü ve daha birçok seçeneğiyle fark yaratan bir oteldir. Buna ek olarak, otelde konferans ve toplantı yapma imkanı da mevcuttur. 100 ve 450 m2 olmak üzere iki farklı toplantı salonu mevcuttur. Siz de otelin internet sitesini ziyaret ederek rezervasyon hakkında bilgi alabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Holiday Garden Resort Nasıl Bir Oteldir?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haber Kat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin