Lider Kendi Evinde Bigadiç’i Ağırlıyor

featured
lider-kendi-evinde-bigadici-agirliyor.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlimizi ve ilçemizi TVF Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde başarıyla temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımımız bu hafta kendi evinde sahaya çıkıyor.

 

Ligin 9. haftasında Balıkesir temsilcisi Bigadiç Belediye takımıyla karşılaşacak olan takımımız iyi oyun sonucunda alacağı galibiyetle 3 puanı hanesine yazdırmayı hedefliyor.

 

Takımımız liderliğini sürdürüyor…

8 hafta sonunda topladığı 22 puanla liderlik koltuğunda oturan temsilcimiz Başantrenör Mehmet Akif Gürgen yönetiminde Milas Belediyesi Atatürk Spor Salonu’nda hafta içi gerçekleştirdiği yoğun antrenman temposuyla maça hazırlandı. Lig liderliğini sürdürme açısından önem taşıyan müsabaka 27 Kasım 2022 Pazar günü saat 15:00’te Milas Belediyesi Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak.

 

Başkan Tokat’tan taraftarlara çağrı…

Bu hafta oynanacak karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunan Milas Belediye ve Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat; “Ligde üst üste aldığımız galibiyetlerle liderliğimizi sürdürüyoruz. Deneyimli oyunculardan kurulu takımımızla ligin iddialı ekibi olarak mücadele veriyoruz. Bu hafta oynayacağımız Bigadiç maçını da kazanarak ligde liderliğimizi sürdürmeyi hedefliyoruz. Takımımızın bu önemli müsabakada iyi bir oyun ortaya koyarak sahadan 3 puanla ayrılacağına yürekten inanıyorum. Tüm taraftarlarımızı salona gelerek, takımımıza destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Lider Kendi Evinde Bigadiç’i Ağırlıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haber Kat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin