Lola Marsh PSM Loves2Gather Kapsamında 30 Mart'ta Zorlu PSM'de!

featured
lola-marsh-psm-loves2gather-kapsaminda-30-martta-zorlu-psmde.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zorlu PSM yeni konser serisi PSM Loves2Gather’da sahneyi keşif sahnesine dönüştürüyor ve müzikseverleri güncel müzik sahnesinin öne çıkan isimlerini keşfetmeye çağrıyor. PSM Loves2Gather kapsamında, vokalde Yael Shoshana Cohen ve multi-enstrümantalist Gil Landau ikilisinden oluşan, İsrail’de başlayan yolculuklarını dünya müzik sahnesine taşıyan indie-pop grubu Lola Marsh, 30 Mart akşamı Zorlu PSM %100 Studio’da müzikseverlerle buluşuyor.

2016 yılında yayımladıkları magnetic indie-pop türündeki “You’re Mine” ile ses getirerek, “To All the Boys: P.S. I Love You 2” filminde de yer alan şarkılarıyla ünlenen, Primavera Sound, Pohoda, Exit, Dockville, Pukkelpop, Montreaux, FNAC gibi Avrupa’da ve Amerika Birleşik Devletleri’ndeki önemli festivallerde sahne alan ikili Lola Marsh, 30 Mart akşamı PSM Loves2Gather serisi kapsamında Zorlu PSM %100 Studio’da hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 

2017 tarihli “Remember Roses” isimli ilk albümleriyle NPR, Paste Magazine, NYLON, Observer, Interview Magazine gibi prestijli yayınların dikkatini çeken, “Wishing Girl” isimli teklileriyle büyük ilgi gören, müzikseverler tarafından çok sevilen ‘’Run Lola Run’’ ve ‘’Shot Shot Cherry’’ albümleri listeleri alt üst ederek 40 milyonu aşkın dinlenme elde eden Lola Marsh, sevilen şarkılarını İstanbul’daki dinleyicileriyle buluşturmaya geliyor.

Frank ve Nancy Sinatra imzalı ikonik parça “Something Stupid” cover’ı ile “Better Call Saul” dizisinde de yer alarak müzikal kariyerlerini emin adımlarla ilerleten ikili, FIFA 22’nin parçaları arasında yer almayı başaran Garden City Movement işbirlikli teklileri “Summer Night”ı piyasaya sürerek başarılarına başarı katan Lola Marsh, 30 Mart Perşembe akşamı saat 21.30’da PSM Loves2Gather kapsamında Zorlu PSM %100 Studio’da unutulmayacak bir konsere imza atacak.

30 Mart Lola Marsh konserinin biletleri passo’de satışta!

Kapı Açılış: 20.30 

Lola Marsh: 21.30

Bilet Fiyatları:

Ön Satış 1. Dönem: 220,00 TL

Öğrenci: 187,00 TL

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Lola Marsh PSM Loves2Gather Kapsamında 30 Mart'ta Zorlu PSM'de!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haber Kat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin