Mel Gibson “Panama" ile FilmBox Extra ve FilmBox+ Ekranlarında!

featured
mel-gibson-panama-ile-filmbox-extra-ve-filmbox-ekranlarinda.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SPI International, heyecanın hiç düşmediği 2021 yapımı FilmBox Original içeriği Panama’yı FilmBox Extra ve streaming platformu FilmBox+ ekranlarına getiriyor. ABD’nin 1989 yılında Panama’yı işgali sırasında yaşanan gerçek olaylardan esinlenen ve eski bir deniz piyadesinin, savaşın kaotik ortamında siyasetin sert gerçekleriyle yüzleşmesini öyküleştiren filmde, Hollywood efsanesi Mel Gibson’a genç kuşağın gözde aktörlerinden Cole Hauser eşlik ediyor.

6 kıtada, 69 ülkede milyonlarca kişiye hizmet veren uluslararası medya kuruluşu SPI International, gerçek olaylardan esinlenen son derece sürükleyici bir filmi, aksiyon ve gerilim ağırlıklı filmlere ağırlık veren FilmBox Extra kanalında ve izleyici odaklı yeni nesil streaming platformu FilmBox+ ekranlarında izleyicilere sunuyor.

FilmBox Original içeriği filmin öyküsü, ABD’nin diktatör Noriega’yı iktidardan uzaklaştırmak amacıyla 1989 yılında düzenlediği askeri harekatı sırasında yaşanan gerçek olaylardan yola çıkıyor. Başarılı bir kariyere sahip olan eski bir deniz piyadesi olan James Becker (Cole Hauser), eski komutanı Stark (Mel Gibson) tarafından bir silah anlaşması gerçekleştirmek üzere Panama’ya gönderiliyor. ABD‘nin Panama’yı işgaline neden olacak bir iç savaşın tehlikeli ortamında siyasi gücün gerçek doğasıyla ilgili önemli bir ders alan Becker, karanlık rakipler ve suikastçılarla olduğu kadar, fettan kadınlarla da başa çıkmak zorunda kalıyor. Bu kaotik ortamda hayatta kalmak ve evine dönebilmek için çabalayan Becker’a en önemli desteği, kendisini asla yüzüstü bırakmayan silah arkadaşı Stark veriyor.

Panama filmi Mart ayı itibariyle FilmBox Extra ve FilmBox+ ekranlarında izlenebiliyor.

Aksiyon filmlerini, kesintisiz ve HD kalitesinde FilmBox Extra ekranlarında izlemek isteyen sinemaseverler, kanala Türksat KabloTV 337. kanal üzerinden ulaşabiliyor. FilmBox Extra içeriklerine ayrıca filmbox web sitesi ve FilmBox+ uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mel Gibson “Panama" ile FilmBox Extra ve FilmBox+ Ekranlarında!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haber Kat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin