Menderes Belediyesi: Muhtarlarımız bizim için önemli

featured
menderes-belediyesi-muhtarlarimiz-bizim-icin-onemli.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Menderes Belediyesi Başkan V. Erkan Özkan Menderes ilçesine bağlı muhtarlar ile Menderes Belediyesi Meclis salonunda bir araya geldi.

 2 Aralık Cuma günü Menderes Belediyesi meclis salonunda saat 10:00 da başlayan ve yaklaşık iki buçuk saat süren muhtarlar toplantısı oldukça verimli geçti.

 44 mahalle muhtarının ve Menderes Belediyesi’nin; Özel Kalem Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ve Muhtarlar Masası’nın katılım sağladığı bu toplantıda, muhtarlar oldukça verimli ve yerinde bir toplantı olduğunu dile getirdiler.

 Kışın gelmesi ile bazı sorunların daha da öncelikli olması ve bu sorunların önüne geçmek için yapılacak plan ve çalışmalar ele alındı.

 Yerinde ve zamanında bir toplantı
 Katılım sağlayan 44 mahalle muhtarı, Menderes Belediye Başkan V. Sn. Özkan’a ortak olarak teşekkürlerini sunarak, bu toplantının oldukça verimli geçtiğini, yerinde tespit ve planlamaların yapıldığını ve bu sayede işlerin daha da hızlı ilerleyeceğini dile getirdiler.

 
 Muhtarlar bizim için çok önemli
 Toplantıya dair açıklamalarda bulunan Sn. Özkan, Menderesin son yıllarda parlayan bir yıldız haline geldiğini devamlı değişip geliştiğini ve bu nedenle her mahalleye eşit hizmet vermek için tüm birimlerin canla başla çalıştığını söyleyerek, bu süreçte muhtarlarımız ile birlikte, ortak akılla hareket ediyoruz dedi.

 
 Özkan ayrıca; muhtarlar bizim için oldukça önemlidir, muhtarlarımız ile mahallelerimize en güzel hizmeti yapıp, birlik ve beraberlik içerisinde el birliği ile yarınlarımızı daha yaşanır duruma getirmeliyiz.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Menderes Belediyesi: Muhtarlarımız bizim için önemli

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haber Kat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin