Podcast Dünyasına Birinci Sıradan Girdi!

featured
podcast-dunyasina-birinci-siradan-girdi.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Dilozof İle Dünyaya Fırlatıldık” Podcast Dünyasına Birinci Sıradan Girdi!

 

Türkiye’nin önde gelen podcastlerinde imzası bulunan podcast yapım şirketi      Podbee Media, tanınmış içerik üreticileri ile birlikte geliştirdiği şovlarına bir yenisini ekledi. Pelin Dilara Çolak’ın yaratıcılığını üstlendiği “Dilozof ile Dünyaya Fırlatıldık” 10 Eylül’de sadece bir dakikalık tanıtım bölümünün yayınlanmasına rağmen Spotify’da en çok dinlenen podcastler içinde ilk sıraya yerleşti ve 13 Eylül’de yayınlanan birinci bölüm sonrasında ilk haftayı birinci olarak tamamladı. Her hafta Salı günü yeni bölümleriyle dinleyicilerine ulaşacak “Dilozof ile Dünyaya Fırlatıldık” anlamlandırılamayanları, doğru bilinen yanlışları, üzerine düşünülmeyen konuları her hafta yayınlanacak bölümleri ile mercek altına alıyor.

 

Birçok farklı başlık altında farklı yaratıcılarla onlarca podcast yaratımı gerçekleştiren Podbee Media, Dilara Çolak, namı diğer Dilozof ile felsefeyi podcast dünyasına taşıyor. Felsefe tarihinin ve etkinliğinin masaya yatırıldığı şovda zaman zaman Dilara'nın yıllar içinde oluşturduğu kendi felsefesine de değinilecek. İlk bölümün başlığı da olan "Felsefe Yapma Lan!" şeklindeki söylem ile bu etkinliği lüzumsuz görenlerin aksine neden felsefe yapılması gerektiğine dair konuşurken; felsefe nedir, bugün ne işe yarar gibi sorulara yanıt aramaya devam edecek.  İlk bölümü yayınlanan şov, Spotify’da haftayı birinci olarak tamamladı. Her hafta Salı günü meraklıları ile buluşacak şov şimdiden podcast severlerin favori yayınları arasına girdi.

 

Dijital platformlarda gerçekleştirdiği yayınlarla büyük kitlelere seslenen Dilara, Podbee Media ile podcast dünyasında gerçekleştirdiği yeni yaratımı için şunları söyledi, “Felsefe istisnasız herkesin yaşamına değen bir pratik olduğu için bu eleştirel düşünme modelini daha fazla kişiye ulaştırmak bence hayat memat meselesi. Bu yüzden felsefe hakkında hiçbir fikri olmayanlar için bu pratiği görünür hale getirerek akıllarda soru işareti yaratmayı amaçlıyorum. Ev hanımlarından çocuklara, artı 65 yaş emeklilerden üniversitelilere kocaman meraklı bir topluluk olma yolundayız. Podbee Media bu alandaki ustalığı ile içeriklerime podcast dünyasında yepyeni bir ruh kazandırdı, dinleyicilerden harika yorumlar aldık. Hem ağır ve sıkıcı olmayan hem de yüzeysel kalmayan yepyeni bir felsefe deneyimi bu.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Podcast Dünyasına Birinci Sıradan Girdi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haber Kat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin