Sevginizi göstermenin en güzel yolu Canon'dan geçiyor

featured
sevginizi-gostermenin-en-guzel-yolu-canondan-geciyor.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Herkes için sevgisini göstermenin yolu farklı. Bu özel ve değerli ifade biçimlerinden biri de hiç şüphesiz güzel anlarınızı bir dokunuşla ölümsüzleştirmek. Siz de bu Sevgililer Günü’nde sevdiğiniz ve sevildiğiniz an’larınızı ve böylesine güzel hikayeleri sevdiğinize hediye etmek isterseniz çözümünüz Canon’da!

Sevgililer Günü’nde sevdiğinize, hikayelerinizi hediye etmenin en güzel yolu Canon’dan geçiyor. Canon farklı işlevdeki, Selphy CP1500, Selphy Square QX10 ve Pixma G3420 yazıcılarıyla en değerli anılarınızı sevgiyle ölümsüzleştiriyor. 

Romantik, unutulmaz ve sevgi dolu anlarda çektiğiniz fotoğrafların baskısını anında alıp, 100 yıla kadar aynı kalitede kalmasını sağlayan bir ürünle kendi özel hediyenizi kendiniz hazırlamak istiyorsanız Canon SELPHY ailesinden CP1500 ve Square QX10 tam size göre. Hazırladığınız hediyelerle duygularınızı ifade etmenizi sağlayan bu ürünler, farklı renk seçeneğiyle de tarzınızı yansıtıyor. 

Düğünlerden aile buluşmalarına; partilerden yemek organizasyonlarına kadar aklınıza gelebilecek her özel günde yakaladığınız unutulmaz karelerinizi ölümsüzleştirmede büyük yardımcınız olacak SELPHY CP1500 ile harika hikayelerin mimarı olacaksınız. Kartpostal, kare format ya da mini çıkartmalar… Kompakt ve hızlı yapısı sayesinde, sınırsız sayıda akıllı telefona bağlayarak yüksek kalitede baskı almaya imkân sağlayan SELPHY CP1500, sevdiklerine özel bir hediye vermek isteyenlerin vazgeçilmezi oluyor. Beyaz, pembe ve siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle de her zevke hitap eden bir ürün seçkisi sunuyor.  

Fotoğraflarınızın gerçek hikayesini herkese duyurmak için birebir olan SELPHY Square QX10’un notlar yazabileceğiniz kenarlıklara sahip yüksek kaliteli kağıtları size hediye konusunda yardımcı olmak için bekliyor. Sevgililer Günü’nde hazırlayacağınız özel hediyeyi kişiselleştirmede en büyük yardımcınız olacak bu fotoğrafları hislerinizi ifade edecek cümlelerle süsleyebilir, sevginizi dile getirebilirsiniz. Hediyenizi hazırlamanın ötesinde zaman mekân fark etmeksizin size her zaman eşlik edecek bu ürün; beyaz, pembe, yeşil ve siyah renk alternatifleriyle aynı zamanda özel günler için harika bir hediye seçeneği haline geliyor. 

Sevgisini daha büyük boyutlarda ifade etmek isteyenler için A4 boyutuna kadar kenarlıksız fotoğraf basabilen Pixma G3420, düşük maliyetiyle yüksek verimlilik sağlıyor. Daha büyük anılar için daha büyük baskılar alabilir, kaliteli fotoğraf baskısının keyfini çıkarabilirsiniz! Akıllı ve hızlı bağlantısı sayesinde ise ister telefonunuzla ister WI-FI ile pratik şekilde bağlanabilirsiniz.

Hediye hazırlamanın en önemli noktalarından biri de yaratıcılık… Hazırladığınız hediyeyi kişiselleştirip yaratıcılığınızla buluşturduğunuzda, eşsiz bir eser ortaya çıkıyor. Yaratıcılık konusunda da sizleri yalnız bırakmayan Canon, manyetik ve yeniden yapıştırılabilir kağıtlarıyla ilham kaynağı oluyor. Canon yazıcılarıyla baskısını aldığınız fotoğraflar her zaman göz önünde olsun diyorsanız, manyetik ve yeniden yapıştırılabilir kağıtlar sizin için ideal çözüm! İstediğiniz her fotoğrafın baskısını alarak evinizde sevdiğiniz bir köşeyi, buzdolabınızın üzerini veya çalışma ortamınızı adeta birer sergiye dönüştürebilir, sevgi duyduğunuz ne varsa her zaman size eşlik etmesini sağlayabilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sevginizi göstermenin en güzel yolu Canon'dan geçiyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haber Kat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin