Türk Takımları PMPL Avrupa Şampiyonası'nda Büyük Ödül İçin Yarışacak

featured
turk-takimlari-pmpl-avrupa-sampiyonasinda-buyuk-odul-icin-yarisacak.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkemizi temsil edecek olan sekiz Türk takımı, 3,5 Milyon TL ödül havuzuna sahip olan, Infinix sponsorluğundaki PUBG MOBILE Pro League Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek. 

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri olan PUBG MOBILE, Avrupa’nın en iyi espor takımlarının kıyasıya bir mücadele içerisine gireceği Infinix sponsorluğundaki PUBG MOBILE Pro League şampiyonasının program detaylarını paylaştı. 

Ülkemizin en iyi sekiz PUBG MOBILE takımının mücadele edeceği şampiyonada, Avrupa bölgesinden de sekiz takım katılacak ve 16 takım 3,5 milyon TL (150 bin dolar) ödül havuzu bulunan şampiyonada başarı kovalayacak. 

8 – 11 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek şampiyonada takımlar PUBG Mobile World Invitational’a (PMWI) katılmaya hak kazanabilmek için kıyasıya yarışacak ve sadece şampiyon olan takım PMWI için slot hakkı elde edecek. Dört gün boyunca rekabet dolu maçlara ev sahipliği yapacak olan şampiyonada her gün altı maç yapılacak.  

PMPL Avrupa Şampiyonası’ndaki heyecan dolu maçların tamamı 8 – 11 Haziran tarihlerinde saat 19.00’dan itibaren PUBG MOBILE Türkiye ve  PUBG MOBILE Espor Türkiye, TikTok ve Facebook kanallarından canlı olarak izlenebilecek.

8 Türk takımı Avrupa sahnesinde!

PUBG MOBILE Pro League Türkiye Bahar Sezonu Finalleri’nde FUT Esports 189 puan alarak şampiyon olmuştu. 133 puan toplayan Ozarox Esports 2. olurken aynı puana sahip olan Next Rüya şampiyonayı 3.sırada tamamlamıştı. Bu takımları takip eden Fire Flux Esports, Regnum Carya Esports, Beşiktaş Esports, BRA Esports ve Melise Esports ile birlikte sekiz Türk takımı PMPL Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

PMPL Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan diğer sekiz takım ise PMPL Avrupa’dan geldi. PMPL Avrupa Bahar Sezonu Finalleri’ni şampiyon olarak tamamlayan Gaiming Gladiators, ikinci sırada yer alan Major Pride ve üçüncü sırada bulunan Game-Lord takımlarının yanı sıra Excuse Me, MadBulls, Nexus Gaming, ARR eSports ve SLY Europe takımları da Avrupa Şampiyonası’nda mücadele etme hakkı kazanmış oldu.

Infinix, PMNC ve Yükselen Yıldızlar’dan sonra PMPL Türkiye’nin de sponsoru

Yüksek performansı uygun fiyatla kullanıcılarla buluşturan Infinix, NOTE 30 serisinin bypass şarj özelliği sayesinde prize takılı oyun oynarken ya da video izlerken pile yüklenmiyor ve anakartın ihtiyacı olan enerjiyi direkt olarak cihaza veriyor. Infinix NOTE 30 enerjisinin %80’ini korurken 1.000 tam şarj döngüsüne dayanarak sektör ortalamasını aşan benzersiz bir dayanıklılığı da beraberinde getiriyor.

Güçlü, şık ve uygun fiyatlı akıllı telefon modelleri ile tanınan Infinix, 2023 PMPL Avrupa Şampiyonası’nın sponsoru oldu. Daha önce PMNC ve Türkiye’nin en büyük topluluk turnuvası olan Yükselen Yıldızlar Turnuvası’na sponsor olan Infinix, PUBG MOBILE ile yaptığı iş birliği ile espor sektörüne destek olmaya devam ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türk Takımları PMPL Avrupa Şampiyonası'nda Büyük Ödül İçin Yarışacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haber Kat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin