WIN EURASIA Ön Gösteriminde Geleceğin Teknolojileri İlk Kez Tanıtıldı

featured
win-eurasia-on-gosteriminde-gelecegin-teknolojileri-ilk-kez-tanitildi.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

WIN EURASIA 2023 Fuarı Ön Gösterimi kapsamında Mitsubishi Electric Türkiye, Leuze Türkiye, Festo Türkiye, HTC Türkiye ve Entek Otomasyon, basın toplantısı fuaye alanında ürün ve çözümleri ile yer alırken,  “Mitsubishi Electric Türkiye; Üretken Yapay Zeka (Midjourney) ve Robot Entegrasyonu” – “Festo Türkiye & HTC Türkiye iş birliğiyle Metaverse” konulu demo gösterimleri gerçekleştirdi.

Mitsubishi Electric Türkiye;” Üretken Yapay Zeka Melfa Assista İlk Defa Tanıtıldı”

Mitsubishi Electric Türkiye tarafından ilk kez WIN EURASIA 2023 Ön Gösterimi’nde sergilenen kolaboratif robot “Melfa Assista”, yapay zeka tarafından oluşturulan görselleri, bir ressam gibi çizerek özgün ve benzersiz resimler oluşturuyor. Otomasyonun geleceğinde çığır açan özellikleriyle akıllı üretim anlayışını bir üst basamağa taşıyan Melfa Assista, pek çok farklı sektörde kullanılarak üretimde esneklik, sezgisellik, hız ve verimlilik sağlıyor. Melfa Assista cobotlar, hem operatörlerle hem de operatörsüz güvenli bir şekilde çalışıyor. Operatör yokken de endüstriyel robot kadar hassas faaliyette bulunuyor. Mitsubishi Electric, dijital fabrika konsepti “e-F@ctory” çatısı altındaki tüm yeni nesil otomasyon çözümlerini WIN EURASIA 2023’de sergileyecek.

Leuze Türkiye; “WIN EURASIA’da Hep İlkleri Gerçekleştirmeye devam ediyor”

Uzun süredir WIN EURASIA’nın katılımcısı olan Leuze Türkiye, “Türkiye’de Bir İlk, Akıllı Üretim Hattı! İnsansız Karanlık Fabrika Görücüye Çıktı” mottosu ile yürüttüğü projesini 2019 fuarında, tanıtarak yeni nesil fuarcılık anlayışına yön verdi. WIN EURASIA 2022’de de aynı anlayışla “5G Canlı Üretim Hattı” mottosu ile canlı üretim hattı projesini hayata geçiren firma, Leuze‘nin akıllı üretim teknolojisi ile geliştirdiği bulut, sensör ve robot teknolojilerini, Endüstri 4.0 çatısı altında birleştirdi. WIN EURASIA 2023 fuarındaki yerini alan Leuze Türkiye, dijital stant konsepti ile odak endüstrilerde emniyet güvenlik hizmetlerini anlatacak ve yeni ürün lansmanlarını gerçekleştirecek. 

Entek Otomasyon; “Yapay Zeka ve Otomasyon Birleşti”

Entek Otomasyon, KEYENCE’in endüstrideki ilk ‘Yapay Zeka Destekli Otomasyon Ürünleri’ başta olmak üzere; gelişmiş ve ileti teknolojilere sahip birbirinden farklı ürün gruplarını ve markaları WIN EURASIA 2023’’te sunmak üzere hazırlanıyor. Firma Ön Gösterim’de basına ilk defa tanıttığı KEYENCE ile yapay zekanın otomasyonun geleceğini ne şekilde değiştireceğini gözler önüne serdi.

HTC Türkiye; “Mona Lisa Beyond the Glass ile başka bir evrene yolculuk”

HTC Vive Türkiye, Win EURASIA Fuarı’nda sergilemek üzere Metaverse evreninden ufak bir kesit hazırladı. HTC Vive ve Festo TR standlarında, VR teknolojisini farklı boyutlarıyla dünyayı asla mümkün olmadığını düşündüğünüz şekillerde deneyimleme fırsatı sunulacak. Festo TR standında Virtual Industry uygulaması ile Metaverse üzerinde VR teknolojisi ile akıllı üretim ve teknik eğitimin olanaklarını yansıtan bir demo sergilenecek. Mona Lisa Beyond The Glass içeriği ile Paris’e gitmeden Louvre müzesi sanki oradaymış gibi gezilebilecek.  2020 yılında en iyi VR aksiyon oyunu ödülünü alan HalfLife Alyx içeriğiyle, farklı bir evrene yolculuk yapılabilecek. Kısacası, geleceğin teknolojisi nefes kesen grafikler ve gerçeğe yakın seslere sahip birinci sınıf sanal gerçeklik cihazlarıyla ilk elden deneyimlenebilecek.   

Festo Türkiye; “Geleceğin Fabrikasını WIN EURASIA 5G Arena’da inşa ediyoruz”

Festo bu yıl geleceğin fabrikasını WIN EURASIA 5G Arena’da inşa edecek. Firma, WIN EURASIA 5G ARENA’da partnerleriyle  birlikte oluşturduğu demo ile imalat sanayinin ihtiyacı olan dijital ürünlerini, çözümlerini ve uygulamalarını  tanıtacak. Firma standında sürdürülebilir ve kestirimci ön bakım tabanlı çözümler teması işlenecek. Standta sunulan demo deneyimi üzerinden, kişiselleştirilmiş ürünlerin üretim prosesleri, siparişten sevkiyata kadar takip edilebilecek. Sanal gerçeklikle desteklenmekte olan çözümler, ziyaretçilerle buluşturulacak. 

WIN EURASIA’da endüstri gelecekle buluşuyor

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş tarafından düzenlenen WIN EURASIA – World of Industry Fuarı, imalat sanayi için sağladığı ticari iş birliği fırsatlarının yanında sektörün geleceğinin teknolojilerini konuşabildiği, deneyimleyebildiği önemli bir ortak buluşma platformu olma misyonunu da üstleniyor. Fuarda bu yıl da uzman keynote konuşmacıların sektöre dair en yeni teknolojileri ve en güncel konuları gündeme taşıyacakları uluslararası nitelikli Robotik Konferansı gibi, konferanslar, paneller ve seminerler yer alıyor. Ayrıca, Endüstri 4.0 Pavilyonu, Dijital Fabrikalar Özel Alanı, 5G Arena, 5G&Endüstri Forum Alanı gibi özel tema konsepti ile yerinde pazar araştırması, sektörel yenilikleri keşfetme, geleceğin parçası olma imkânları, katılımcı ve ziyaretçilere WIN EURASIA’nın sunduğu ayrıcalıklar arasında yer alıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
WIN EURASIA Ön Gösteriminde Geleceğin Teknolojileri İlk Kez Tanıtıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haber Kat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin