Z Kuşağı Ufkumuzu Açıyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Z Kuşağı Ufkumuzu Açıyor

Müzik dünyasının ünlü ismi Jale Parıltı, 5 tekli eser ile bir süre ara verdiği renkli dünyaya ve sahnelere hızlı bir dönüş yaptı.

Değiştirdiği tarzı ve giyim stili ile hayranlarını birazda şaşırtan usta yorumcu Jale Parıltı, beni bir Z kuşağı değiştirdi ifadesinde bulundu. Bizi yıllarca bir kalıp içerisine soktular halk müzikçi şöyle giyinir, sanat müziği okuyan böyle giyinir, popçu isen aman ha uçuk ol dediler, bir Z kuşağı çocuğun annesi olunca kızım gözümü açtı bendeki kuralları yıktı vurgusunu yaptı.

Kızının “Sen ol anne” lafından sonra tüm imajını yeniden belirleyen Jale Parıltı, yeni tarzı ile yeni şarkılarıyla müzik dünyasındaki yoluna devam ediyor. Sahnelerin en çok tercih edilen isimlerinden olan Jale Parıltı “ Kızım büyüdükçe benim iş hayatımı tarzımı tavrımı repertuarımı bile gözlemliyor ve müdahale ediyor. Bu durum çok hoşuma gidiyor fikirleri, benim hayatımı olumlu yönde değiştirdi. Artık kızımın fikirlerine göre hareket etmeye çalışıyorum. Z kuşağı çok akıllı, öğrenecek çok şey var, Z kuşağı ufkumuzu açıyor” dedi.

Z Kuşağı Ufkumuzu Açıyor yazısı ilk önce HaberTR üzerinde ortaya çıktı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Z Kuşağı Ufkumuzu Açıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haber Kat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin