Başkan Tugay'ın Hıdırellez dileği barış, adalet ve refah oldu

featured
baskan-tugayin-hidirellez-dilegi-baris-adalet-ve-refah-oldu.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Barış getirsini, adalet getirsin. İnsanların mutlu olmasını, gelir düzeyinin yükselmesini, kimsenin aç yatağa girmemesini diliyorum” dedi.

Baharın, umudun ve bereketin bayramı Hıdırellez, İzmir’de çeşitli etkinliklerle kutlandı.  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyakalı Makedonya göçmenlerinin düzenlediği buluşmaya da katıldı. Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Karşıyaka 80. Yıl Parkı’ndaki Hıdırellez buluşmasına Dernek Genel Başkanı Kadri Altınkapak’ın yanı sıra çok sayıda dernek üyesi katıldı. Başkan Tugay yurttaşların alkışlarıyla alana girdi. Herkesi tek tek dolaşıp hatırlarını soran Başkan Tugay’a yurttaşlar, “Sen Karşıyaka’nın gururusun”, “İzmir çok şanslı”, “Tüm dileklerimiz seninle oldu” diye seslendi. Hıdırellez buluşmasında Göçmen Bandosu eşliğinde Makedonya halk oyunları oynandı. Başkan Tugay,  kadınların açtığı yöresel börek, kek ve tatlıdan oluşan kermesten alışveriş yaptı. 

“Kimse yatağa aç girmesin”

Herkesin dilek dilediği gecede Başkan Dr. Cemil Tugay dileğini ise şu cümlelerle açıkladı: “Hıdırellez ülkemize, kentimize, tüm dünyaya sağlık, esenlik getirsin. Barış getirsin, adalet getirsin. İnsanların mutlu olmasını, gelir düzeyinin yükselmesini, kimsenin aç yatağa girmemesini diliyorum. Ülke, millet ve bayrak sevgisiyle çalışarak, üreterek, birbirimize sımsıkı sarılarak bu kadim milletin aşamayacağı hiçbir engel yok.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Tugay'ın Hıdırellez dileği barış, adalet ve refah oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haber Kat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin