Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, önemli açıklamalarda bulundu

featured
bayrampasa-belediye-baskani-hasan-mutlu-onemli-aciklamalarda-bulundu.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İşten çıkarma iddialarına da açıklık getiren Mutlu, “Toplam bin 526 çalışanımızdan, asli görevlerinden uzak 23 arkadaşla yollarımızı ayırdık” dedi.  Mutlu, ayrıca israfın önüne geçerek araç tasarrufu başlattıklarını belirtti.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Mutlu, belediye hizmet binasında yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Belediyenin toplam borcunu açıklayan Mutlu, “Belediyeyi 539 milyon 788 bin TL borçla devraldık” dedi. İşten çıkarma iddialarına da açıklık getiren Başkan Mutlu, toplam bin 526 personel arasından asli görevlerinden uzak, kendi mesailerini kendileri belirleyen 23 personele yollarını ayırdıklarını söyledi. Öte yandan Mutlu, konuyla ilgili yeniden inceleme yapılacağının ve hiçbir emekçinin de hakkının yenmeyeceğinin altını çizdi. Mutlu, ayrıca israfın önüne geçerek araç tasarrufu başlattıklarını ve yapılan tasarrufla birlikte sokak süpürme aracı alacaklarını belirtti.

BAYRAMPAŞA’YA 550 YATAKLI YENİ DEVLET HASTANESİ

Yeni devlet hastanesi projesi hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Mutlu, Sağlık Bakanlığı ile yapılan görüşmeler neticesinde projenin 550 yataklı eğitim ve araştırma hastanesi olarak güncellendiğini ve ilk kazmanın çok yakında vurulacağı müjdesini verdi.

30 BİN METREKARELİK DEV MEYDAN

İstanbul’un 39 ilçesi arasında meydanı olmayan tek ilçenin Bayrampaşa olduğunu vurgulayan Başkan Mutlu, “Projemizi ve hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. 550 yataklı yeni devlet hastanesiyle birlikte ilçemize yaklaşık 30 bin metrekarelik güzel bir meydan kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

SOSYAL TESİSLERDE ÇAY 3 TL

Belediyenin sosyal tesislerini yenileyerek 13 Mayıs’ta hizmete açacaklarını ifade eden Başkan Mutlu, “Sosyal tesislerimizin vatandaşlarımız için daha erişilebilir olması yolunda önemli bir adım attık. Çayın fiyatını 10 TL’den 3 TL’ye düşürdük. Diğer ürün gruplarında da gazilerimiz, şehit ve gazi yakınlarımız için yüzde 50, emeklilerimiz için de yüzde 20 indirim yaptık” şeklinde konuştu.

Mutlu, bugüne kadar belediyenin kiraya verdiği tesisleri bundan sonra belediyenin işleteceğini ve bu alanların uygun fiyatlarla vatandaşların kullanımına açılacağını da sözlerine ekledi.

11 MAHALLEYE 11 KREŞ

Sosyal belediyeciliğin öncelikleri ve en temel ilkeleri olduğunu kaydeden Başkan Mutlu, “Yuvam Bayrampaşa ismiyle 11 mahallemize 11 kreş kazandıracağız. Bunun ilkini 3-5 yaş aralığında, 100 çocuk kapasiteli olarak Altıntepsi Mahallemizden başlatıyoruz” dedi.

EYÜPSULTAN- BAYRAMPAŞA TRAMVAY HATTI GELİYOR

Toplantıda Başkan Mutlu’nun bir müjdesi de trafik ve ulaşım üzerine oldu. Mutlu, “Bayrampaşa-Eyüpsultan tramvay hattı projemizi çok yakında hayata geçireceğiz. İlçemizde ulaşımı kolaylaştıracak adımlar atarak hayatı kolaylaştıracağız” açıklamasında bulundu.

Çok sayıda basın mensubunun katıldığı toplantıda Belediye Başkan Yardımcıları Atilla Özen, Mehmet Demirok, Lütfi Kadıoğulları ve birim müdürleri de hazır bulundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, önemli açıklamalarda bulundu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haber Kat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin