Bybit, Solana Opsiyonları ile Yatırım Ufkunu Genişletiyor

featured
bybit-solana-opsiyonlari-ile-yatirim-ufkunu-genisletiyor.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hacim bakımından dünyanın en büyük üç kripto borsasından biri olan Bybit, ışık hızındaki platformuna Solana (SOL) opsiyonlarının eklendiğini duyurmaktan gurur duyuyor. Bybit şu anda kullanıcılarına Solana (SOL) opsiyonlarını sunan iki platformdan biri.

Bu yeni ekleme, Bybit’in halihazırda Bitcoin (BTC) ve Ether (ETH) içeren seçeneklerini genişletiyor. Bugünden itibaren yatırımcılar SOL seçenekleriyle bir dizi yeni stratejiyi keşfedebilir, yatırım deneyimlerini ve kârlılık potansiyellerini artırabilirler.

Solana’nın ekosistemi, 30 gün içinde %97 artan günlük aktif kullanıcı sayısıyla hızla büyümektedir. Yeni ve heyecan verici SOL türevlerine olan talep güçlü ve Bybit şimdi yatırımcılara hızla büyüyen bu kripto projesiyle daha iyi etkileşim kurmaları için ihtiyaç duydukları araçları sunuyor.

Bybit’teki SOL opsiyonları, yenilikçi ticaret stratejilerine kapı açıyor. İster SOL varlıkları üzerinde örtülü çağrılar yoluyla gelir elde etmek ister yatırımları korumak için koruyucu satışlar kullanmak olsun, olasılıklar artık her zamankinden daha geniş.

Bybit’in Solana seçenekleri, portföy marjını hesaplamak için canlı pozisyonları kullanarak diğer türev ürünlere erişmek için aynı hesabı kullanan Bybit’in Birleşik Ticaret Hesabı (UTA) içinde sorunsuz ticaret de dahil olmak üzere yatırımcıları güçlendirmek için tasarlanmış belirli özelliklerle birlikte gelir. Bybit ayrıca, mümkün olan en düşük riskten korunma maliyetlerini sağlayan yüksek likiditeye sahip SOL-perpetual’a da ev sahipliği yapıyor.

Bybit Finansal Ürünler Başkanı Hao Yang, “SOL opsiyonları sunan mevcut iki platformdan biri olarak, SOL opsiyonları için pazar potansiyelinin ETH opsiyon hacminin yarısına ulaşmasını ve sürekli sözleşmelerde görülen dağılımı yansıtmasını bekliyoruz” dedi. “SOL opsiyonlarının piyasaya sürülmesi, kullanıcılarımıza yalnızca çeşitli bir ticaret platformu değil, aynı zamanda strateji oluşturmak, yenilik yapmak ve nihayetinde finansal geleceklerini yeniden tanımlamak için bir tuval sunma taahhüdümüzün bir kanıtıdır.”

USDC tarafından belirlenen SOL opsiyonları, maruz kaldıkları riskten korunmak isteyen SOL spot sahiplerinin yanı sıra varlıklar arasında ticaret yapmak ve riski yönetmek için yeni yollar arayanların ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor. Bu lansman, Bybit’in kripto opsiyonları alanındaki varlığını genişletme ve SOL ekosistemine ticaret, risklerden korunma ve getirileri artırma için ek yollar sağlama yönündeki daha geniş vizyonuyla uyumludur.

 

Bybit Hakkında

Bybit, 2018 yılında kurulan 20 milyon kullanıcısı ile hacim olarak ilk üçte yer alan bir kripto para borsasıdır. Kripto yatırımcılarına ultra hızlı bir eşleştirme motoru, 7/24 müşteri hizmetleri ve çok dilli topluluk desteği bulabilecekleri profesyonel bir platform sunmaktadır. Bybit, Formula 1’in Oracle Red Bull Racing takımının gururlu bir ortağıdır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bybit, Solana Opsiyonları ile Yatırım Ufkunu Genişletiyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haber Kat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin