Doğuş Otomotiv Plus’ta Mehmet Sindel’le sinema atölyesi

featured
dogus-otomotiv-plusta-mehmet-sindelle-sinema-atolyesi.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz dönemlerde Doğuş Otomotiv’in sürdürülebilirlik stratejisi çerçevesinde, çevrenin korunmasıyla ilgili farkındalık yaratmak amacıyla, tamamı atık otomobil parçalarından oluşturulan üç figüratif esere ve daha sonra da İstanbul Kuşları Sergisi’ne ev sahipliği yapan Doğuş Otomotiv Plus Deneyim Merkezi şimdi de Sinema Atölye Plus’ı gerçekleştiriyor. 

 

Doğuş Otomotiv’in yeni modellerinin yanı sıra gelecek, sürdürülebilirlik ve inovasyonla ilgili öngörülerini sunduğu, aynı zamanda kültür ve sanatla ilgili projeleri ve deneyimleri paylaştığı Doğuş Otomotiv Plus Deneyim Merkezi yeni bir aktiviteyle misafirlerini ağırlamaya hazır: Sinema Atölye Plus…Atölye’nin ilk konuğu da sinema anlatıcısı, eğitmen ve yazar Mehmet Sindel…

 

Film nasıl okunur?

Sinema Atölye Plus’ta üç atölye çalışmasına imza atacak Mehmet Sindel’in ilk etkinliği 14 Eylül günü ‘film okuması’ olacak. Mehmet Sindel’in bir filmin nasıl okunduğuna ilişkin bilgiler vereceği film okuma atölyesinde, filmin kurgu, senaryo, görüntü, müzik, sinematografi gibi temel teknik unsurlarının yanı sıra, anlam, tema, mesaj, alt mesaj gibi unsurları interaktif olarak sahne sahne analiz edilecek.

 

Her ay yeni bir atölye

Sinema Atölye Plus’ta Mehmet Sindel’in konuk olarak yer alacağı atölyelerden bir diğeri ise Ekim ayında gerçekleştirilecek olan ‘Yol Filmleri’ atölyesi olacak. Mehmet Sindel’in son atölye çalışması ise Kasım ayında ‘Filmler ve Teknoloji’ olacak. 

 

Sınırlı sayıda davetiye kazanma şansı

Mehmet Sindel’in gerçekleştireceği ilk etkinlik olan ‘Film Okuma’ atölyesine katılmak için davetiye kazanmak da mümkün. Bunun için, Doğuş Otomotiv’in resmi instagram hesabını takip etmek yeterli; hesaptan paylaşılacak üç soruya doğru yanıt veren ilk 20 kişi, 14 Eylül’de Galataport Doğuş Otomotiv Plus’ta düzenlenecek ilk atölyeye davetiye kazanabilecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Doğuş Otomotiv Plus’ta Mehmet Sindel’le sinema atölyesi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haber Kat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin