İş Hukuku Avukatı Ankara

İş Hukuku Avukatı Ankara
İş Hukuku Avukatı Ankara
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın her yerinde emek, sermayeden daha değerlidir. İşçiler para olmadan bir işletmeyi sadece akıl ve emek koyarak idare edebilir. Ancak bir işveren işçisi olmadan sadece parası ile katiyen üretim yapamaz. Maalesef ki içinde bulunduğumuz dünya kapitali daha avantajlı hale getirse de hukuk, daha dezavantajlı durumda olan işçi lehine pozitif ayrımcılık yaparak bunu bir nebze olsun dengelemeye çalışır. İş hukuku avukatı ankara ya da başka bir şehirde işçinin lehine getirilen bu pozitif ayrımı suiistimal etmeden, haksızlık yapmadan hakkını savunabilmelidir. İş hukuku avukatı ankara hukukta belki de diklenmeden dik durmanın en çok gerektiği departmandır.

Öte yandan hem hizmet tespit davaları hem kıdem tazminatı davası gibi işçilik alacakları davası hem de İşten çıkış kodunun değiştirilmesi davası için Ankara iş avukatı aramak için ideal bir yerdir. Çünkü iş davalarının muhatabı genellikle SGK ya da İŞKUR’ dur. Örneğin İşten çıkış kodunun değiştirilmesi davası SGK’ ya karşı yöneltilir. SGK genel merkezinin de bulunduğu yer olan ankara iş avukatı bulmak için daha uygun bir yer olacaktır.

Ehil Hukuk Bürosu- Av. Halil Kaan EMEKTAR olarak, her şeyden önce bir işçi çocuğu olarak işçinin hakkının yani emeğin dünyadaki en kutsal şey olduğunu biliyor ve tek bir saat fazla mesainin dahi peşine düşüyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İş Hukuku Avukatı Ankara

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haber Kat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin