İzmir Fuarı’nda eğlence ve sanat her sahnede

featured
izmir-fuarinda-eglence-ve-sanat-her-sahnede.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Enternasyonal Fuarı, 91’inci yılında etkinlikler ve konserlerle büyük bir coşku ile devam ediyor. İzmir Fuarı’nın dördüncü gününde, Rock&Rap Sahnesi’nde Perdenin Ardındakiler, Mogambo Geceleri’nde Birsen Tezer sahne alırken Atatürk Açık Hava Tiyatrosu’nda ise Meksika Açmazı gösterisi vardı. 

 

Bu yıl dünyanın en büyük gastronomi fuarı Terra Madre Anadolu İzmir ile birlikte gerçekleştirilen 91. İzmir Enternasyonal Fuarı, tüm coşkusu ve heyecanıyla devam ediyor. Fuar’da dördüncü günün akşamı Rock&Rap Sahnesi’nde, 2017’den bu yana yayınladıkları şarkılar tüm digital platformlarda en çok dinlenenler arasında yer alan ‘Perdenin Ardındakiler’ grubu konser verdi. Doruk Ereşter ve Direnç’ten oluşan grubun hayranları saatler önce alana gelmeye başladı. Alternatif pop müziğin güçlü ikilisi, alanı dolduran hayranlarına Sanrılar ve Düşüş albümlerinden eserler seslendirdi. Kültürpark 3 No’lu Hol önündeki Rock&Rap Sahnesi, sırasıyla Sena Şener, Lil Zey, Pentagram, Can Gox ile Anıl Piyancı ve Contra’yı müzikseverlerle buluşturacak.

 

Mogambo’da Birsen Tezer mest etti

Fuarın klasikleri arasına giren Mogambo Geceleri, dördüncü akşamında Birsen Tezer’i ağırladı. Türkiye’de caz müziğin en güçlü seslerinden olan Birsen Tezer, kendi eserlerini ve kendisiyle özdeşleşen şarkıları seslendirdi. Tezer ve orkestrası, dinleyenlere güzel bir akşam yaşattı. Mogambo’yu dolduran müzikseverler, konserde söylenen şarkılara zaman zaman eşlik etti. Mogambo’da Fuar boyunca müzik durmayacak. Kübalı sanatçı Ibis Maria 6 Eylül, Mirkelam 7 Eylül, Öykü Gürman 8 Eylül ve Buzuki Orhan da 10 Eylül’de sahne alacak. Ezgi Bıcılı’nın ön grup olarak sahne aldığı Mogambo Geceleri’nin biletlerinin satışı ief.izfas.com.tr adresinden yapılıyor.

 

Atatürk Açık Hava’da Meksika Açmazı gösterisi

Atatürk Açık Hava Tiyatrosu Etkinlikleri’nin üçüncü gününde Meksika Açmazı gösterisi vardı. Türkiye’nin en çok dinlenen mizah programlarından olan ve bir süre önce canlı bir gösteri olarak da başlayan Meksika Açmazı; Mesut Süre, Anlatanadam ve Fazlı Polat’ın benzersiz sahne performansıyla Atatürk Açık Hava Tiyatrosu sahnesindeydi. Bol kahkaha ve eğlence dolu gecede, açık hava tiyatrosunu dolduran binlerce İzmirli, unutamayacakları bir gece yaşadı. Atatürk Açık Hava Tiyatrosu’nda etkinlikler, Armağan Çağlayan ile Size Anlatacaklarım Var gösterileriyle devam edecek. Etkinlik biletleri satışı ise kultursanat.izmir.bel.tr adresinden yapılıyor. 

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Folkart ana sponsorluğu Migros etkinlik sponsorluğu, Batı Anadolu, Çimentaş, ESBAŞ, İZKA İnşaat, Jimmy Key, Karluna, Luna, Nemport, Tankar, Uniteks sponsorluğu, Kafa Radyo medya sponsorluğunda düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı, 11 Eylül tarihine kadar teknoloji, ticaret, kültür, sanat ve eğlencenin her yaş grubuna hitap eden etkinlikleriyle İzmirlileri karşılayacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir Fuarı’nda eğlence ve sanat her sahnede

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haber Kat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin