Kandıra, Karakucak ve Yağlı Pehlivan güreşlerine hazırlanıyor

featured
kandira-karakucak-ve-yagli-pehlivan-gureslerine-hazirlaniyor.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Kandıra Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kandıra Namazgah Karakucak ve Yağlı Pehlivan güreşleri için hazırlıklar sürüyor.
 
 
Sosyal, sanatsal ve sportif faaliyetlere verilen önem ile adını duyuran Kandıra Belediyesi, Çarşamba günü düzenlenecek Karakucak ve yağlı pehlivan güreşlerine tüm vatandaşlarını davet ediyor. 07.09.2022 Çarşamba Günü saat 12:30’da Namazgah Mesire Alanında gerçekleştirilecek Kandıra Karakucak ve Yağlı Pehlivan güreşleri için tüm hazırlıklar sürüyor. Kocaeli ve Sakarya bölgesinden 300’e yakın sporcunun katılacağı güreşlerin kıran kırana, yoğun katılımla gerçekleşmesi bekleniyor. 
 
 
Kandıra Belediyesi’nin önünden 11:30 saatlerinde meh teran takımı öncülüğünde başlatılacak olan kortej yürüyüşü ile Namazgah Mesire alanına gelecek olan sporcular 12:30’da başlayacak nefes kesen bir mücadele ile rakiplerinin sırtını yere getirmeye çalışacak. Kandıra Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ‘’ İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzle birlikte düzenlediğimiz Namazgah Karakucak ve Yağlı Pehlivan güreşlerimizde tüm hemşehrilerimize keyifli seyirler, er meydanına çıkacak güreşçilerimize başarılar dileriz. Allah derman versin.” Denildi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kandıra, Karakucak ve Yağlı Pehlivan güreşlerine hazırlanıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haber Kat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin