Kocaeli Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’dan Öğrencilere Mesaj

featured
kocaeli-belediye-baskani-tahir-buyukakindan-ogrencilere-mesaj.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı. Yeni Eğitim – Öğretim yılında öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarı dileklerinde bulunan Başkan Büyükakın, “yeni eğitim – öğretim döneminin ülkemize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

2022 – 2023 Eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte okullara çocuk cıvıltıları geri geldi. Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da yeni eğitim – öğretim döneminde öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarı dileklerinde bulundu.

 

Başkan Büyükakın mesajında; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitime destek vermeye devam edeceklerini belirterek, şunları ifade etti: "Çocuklarımızın, gençlerimizin en iyi eğitimi almaları ve en iyi koşullarda eğitimlerini sürdürmeleri için geride bıraktığımız dönemlerde büyük bir çaba sarf ettik. Biz üzerimize düşen sorumlulukları fazlasıyla yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Çünkü söz konusu olan çocuklarımızdır, söz konusu olan geleceğimizdir. Ancak böylece Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine ulaşabiliriz.

 

Sevgili çocuklar, yeni bir eğitim ve öğretim dönemine başladığımız şu günlerde; sizin mutluluğunuz ve coşkunuzu gördükçe şehrimizin ve ülkemizin geleceğine olan inanç ve güvenimiz bir kat daha artıyor. Sizlerin okuma azmi ve kararlılığı bu güvenin ve umudun temelini oluşturuyor.

 

Öğrenci yetiştirmek kolay değil. Ailelerimizin, yavrularının biraz daha iyi eğitim alabilmesi için türlü fedakârlıklara katlandıklarını biliyorum. Çocuklarının üniversiteden mezun olup diplomasını aldığını görmek, bir anne-babaya verilebilecek en güzel hediye! Çünkü biliyoruz ki; geleceğin doktorları, mühendisleri, avukatları, kamu yöneticileri ve nice meslek mensupları siz kıymetli gençlerimizin içinden çıkacak. Çünkü biliyoruz ki sizlere yapılan yatırım, Türkiye’nin geleceğine olan yatırım olacak. Hepinize başarılar ve zihin açıklığı diliyorum.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kocaeli Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’dan Öğrencilere Mesaj

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haber Kat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin