Mürsel Ferhat Sağlam’dan İSKİ’de Zaman Yönetimi Eğitimi

Mürsel Ferhat Sağlam'dan İSKİ'de Zaman Yönetimi Eğitimi
Mürsel Ferhat Sağlam'dan İSKİ'de Zaman Yönetimi Eğitimi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnsanın en önemli ve kıymetli değeri olan zaman ile ilgili geçtiğimiz günlerde İSKİ’de bir eğitim gerçekleştirildi. BYNETACADEMY ve Türkiye Belediyeler Birliği partnerliğiyle İSKİ çalışanları için düzenlenen eğitim Mürsel Ferhat Sağlam eğitmenliğinde gerçekleşti. 200’e yakın kişinin katıldığı eğitimde zaman yönetimi ile ilgili merak edilenler tüm detaylarıyla aktarıldı.

Mürsel Ferhat Sağlam’dan zaman yönetimi eğitimi! Konuyla ilgili teorik ve pratik bilginin “nedir?”, “nasıl?”, “niye?” odağında değerlendirildiği Stratejik Zaman Yönetimi Eğitimi geçtiğimiz günlerde Mürsel Ferhat Sağlam eğitmenliğinde İSKİ’de gerçekleştirildi.

Mürsel Ferhat Sağlam’dan İSKİ’de Zaman Yönetimi Eğitimi

Mürsel Ferhat Sağlam tarafından “herkese eşit derecede yakın ve aynı olan bir banka” olarak yorumlanan “zaman” ile ilgili geçtiğimiz günlerde İSKİ’de bir eğitim gerçekleştirildi. BYNETACADEMY ve Türkiye Belediyeler Birliği partnerliğiyle İSKİ çalışanları için düzenlenen eğitim kapsamında zamanın verimli ve etkin kullanımına dair bilgi ve deneyim paylaşımında bulunuldu.

Mürsel Ferhat Sağlam’ın özel olarak hazırladığı ve kendi geliştirdiği zaman yönetimi tekniklerinden de bahsettiği Stratejik Zaman Yönetimi Eğitimi’nde akademik bilgi ve aktüel uygulamalar bütünleşik olarak sunuldu. 200’e yakın İSKİ çalışanının katılım gösterdiği eğitim kavramsal dinamiklerden aksiyonel metriklere kadar konuyla ilgili a’dan z’ye bilgi ve deneyim aktarımını temel alırken, eğitimde maksimum verimlilik için etkileşimlilik, katılımcılık ve paylaşımlılık ilkeleri temel alındı.

Zaman yönetimi yaklaşımlarından zaman yönetimi tekniklerine, zaman tuzaklarından zaman kavramlarına kadar oldukça kapsamlı bir müfredata sahip olan eğitim sırasında uygulanan “Zaman Yönetimi Testi”yle de katılımcılar zamanı doğru ve etkin kullanmaya dair kişisel durumlarını bilimsel çerçevede test etmiş oldu.

Zaman Yönetimi Eğitiminin İçeriğinde Neler Var?

Branding Türkiye Kurucusu Mürsel Ferhat Sağlam tarafından özel olarak hazırlanan Stratejik Zaman Yönetimi Eğitimi’nin içeriğinde yer alan başlıklardan bazıları şöyle;

  • Zaman Yönetimi Nedir?
  • Zaman Yönetimi Niye Önemlidir?
  • Zaman Çeşitleri Nelerdir?
  • Zaman Yönetiminin Amaçları
  • Zaman Tuzakları Nelerdir?
  • Zaman Yönetimi Yaklaşımları
  • Zaman Yönetimi Teknikleri
  • Zaman Yönetimi Testi
  • Dijital Zaman Yönetimi

Kaynak: Haber Galerisi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mürsel Ferhat Sağlam’dan İSKİ’de Zaman Yönetimi Eğitimi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haber Kat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin