Narlıdere’de Zabıta Haftası Ziyareti

featured
narliderede-zabita-haftasi-ziyareti.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Narlıdere Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Ay ve Çağrı Sofu,  halk sağlığının korunması için ve vatandaşların huzurunu korumak için 7/24 esasıyla özveriyle görev yapan Narlıdere Zabıtası’nı ziyaret etti. Başkan Yardımcısı İsmail Ay, “Belediyemizde çalışan zabıta personelimiz, dışardaki yüzümüz. Belediyemizi her zaman başarıyla temsil ediyorlar” diye konuştu.

 

Zabıta Teşkilatının 196. Kuruluş Yıl Dönümü ve 1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle Narlıdere Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Ay ve Çağrı Sofu, Narbel A.Ş. Genel Müdürü Cem Yüceışık ve belediye bürokratları Narlıdere Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü ziyaret etti. Narlıdere sınırları içerisinde özveriyle görev yapan Zabıta Müdürlüğü ile kahvaltı yapan Başkan Yardımcıları İsmail Ay ve Çağrı Sofu, vatandaşların sağlığı ve huzuru için fedakârca görev yapan çalışanlara teşekkür etti.

 

ZABITA EKİPLERİMİZ DIŞARIDAKİ YÜZÜMÜZ

Belediye bürokratlarının da katıldığı ziyarette Zabıta Müdürlüğü’nde görevli personelin Zabıta Haftası’nı kutlayan Narlıdere Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay, “Köklü bir geçmişe sahip olan Zabıta Teşkilatımızın 196. Kuruluş Yıldönümünü kutluyoruz. Belediyemizde çalışan zabıta personelimiz, dışardaki yüzümüz. Vatandaşlarımız onları nasıl görüyorsa bizleri de öyle görüyor. Narlıdere’de görev yapan zabıtalarımız da belediyemizi başarıyla temsil ediyorlar. Gerekli kolluk görevlerini yapıyorlar ve esnafla bütünleşiyorlar. Halk sağlığını koruyorlar, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için 7/24 esasıyla görev yapıyorlar. Zabıta Müdürlüğümüzün değerli çalışanlarına ilçemize sağladıkları katkılar için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Narlıdere Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Tanrıverdi de Narlıdere Belediyesi temsil etmek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, “Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerine getirmek için özveriyle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Narlıdere’de Zabıta Haftası Ziyareti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haber Kat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin