Ruslar ev tekstili ticareti için Antalya’ya geliyor

featured
ruslar-ev-tekstili-ticareti-icin-antalyaya-geliyor.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kendi ülkelerindeki fuarların iptal olması nedeni ile bu yılki ev tekstili tedarikinde sorun yaşayan Ruslar, taleplerini karşılamak için Antalya’ya geliyor. CNR Ev Tekstili Fuarı’nın Antalya’da düzenlenmesini fırsata çevirmek isteyen Rus alıcılar, hem ticaret, hem de tatil planlarını 10 Eylül tarihine göre ayarladı. 

 

Fuar ayrıca Orta Doğu Ülkelerinden üst düzey alıcıları da misafir etmeye hazırlanıyor. Ev tekstili sektöründe dünyanın en büyük fuarlarından biri olan CNR Ev Tekstili Fuarı’nı 60’a yakın ülkeden 30 binin üzerinde sektör profesyoneli ziyaret edecek. 

 

Dünyanın en büyük ev tekstili ve dekorasyonu fuarlarından biri olan CNR Ev Tekstili Fuarı kapılarını açıyor. Antalya’da düzenlenecek fuar, 60’a yakın ülkeden, yerli ve yabancı 30 binin üzerinde ziyaretçiyi katılımcı firmalarla bir araya getirecek.

 

CNR Ev Tekstili Fuarı, bu yıl 5 gün boyunca yerli ve yabancı yüzlerce firmaya ev sahipliği yapacak. Fuarda ev tekstili, kontrat tekstil, tasarım, zemin ve duvar kaplamaları alanlarındaki yeni ürün ve koleksiyonlar sergilenecek.

 

“Orta Doğu’dan üst düzey alıcılar geliyor”

CNR Ev Tekstili Fuarı’nın, ürün portföyü, kalitesi ve çeşitliliği ile tüm dünyanın en ilgi çeken fuarları arasında yer aldığını dile getiren CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem; “Antalya’da düzenlediğimiz fuarımıza yabancı alıcıların ilgisi beklentilerimizin de üzerine çıktı. Fuarın bu yılki en önemli ziyaretçilerini Rusya ve Orta Doğu Ülkeleri oluşturacak. 60’a yakın ülkeden ziyaretçi beklediğimiz Ev Tekstili Fuarı’nda misafir edeceğimiz Orta Doğu Ülkelerinin üst düzey alıcıları, ev tekstiline dair tüm ihtiyacını fuardan karşılamayı planlıyor. Fuarda Orta Doğu Ülkelerinin milyonlarca dolarlık sipariş vermesini bekliyorum” dedi.

 

“Ruslar özellikle bu fuarı bekledi”

Antalya’nın, turizmin yanında ev tekstili ihracatının da merkezi olacağını vurgulayan Erem; “Ruslar, yeni siparişler vermek için uzun zamandır CNR Ev Tekstili Fuarı’nı bekliyor. Özellikle kendi ülkelerindeki fuarların iptal olması nedeni ile Rus alıcıların sabırsızlıkla beklediği fuar için sadece Rusya’dan 16 binin üzerinde satın almacı online bilet rezervasyonu yaptırdı. Yerli alıcıların da yoğun ilgisini çeken Antalya, CNR Ev Tekstili Fuarı’nı ziyaret edecek alım guruplarına, çok büyük ticaret anlaşmaları imzalamanın yanında, fuar ziyaretlerini kısa bir tatil fırsatına çevirme olanağı da sağlayacak” dedi.

 

CNR Ev Tekstili Fuarı, tülden perde sistemlerine, banyo ürünlerinden uyku ve yatak odası tekstiline, döşemelikten mutfak ve yemek odası tekstiline kadar çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olan fuar, Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi’nde 10-14 Eylül tarihlerinde organize edilecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ruslar ev tekstili ticareti için Antalya’ya geliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haber Kat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin