1. Haberler
  2. Haberler
  3. Tech Istanbul Ön Kuluçka Başvuruları Başladı!

Tech Istanbul Ön Kuluçka Başvuruları Başladı!

Tech Istanbul Ön Kuluçka Başvuruları Başladı!
Tech Istanbul Ön Kuluçka Başvuruları Başladı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin girişimcilik programlarını yürüten Tech Istanbul ön kuluçka başvuruları ile ilgili çağrısını duyurdu. İşte tüm detaylar!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB), girişimcilik ve teknoloji merkezleri faaliyetlerini sürdüren Tech Istanbul, geliştirdiği girişimcilik programlarıyla, girişimlerin hızlı büyümesine ve ölçeklenebilir iş modelleri inşa etmesine yardımcı oluyor. Tech Istanbul, fikir aşamasından küresele açılmaya kadarki süreçte girişimcilerin ihtiyaçlarına yönelik destek mekanizmaları sunmanın yanında, teknoloji severleri teknoloji dünyası ile buluşturuyor. Tech Istanbul, bugüne dek 290’dan fazla girişim destekledi. Buna ek olarak Tech Istanbul’da gerçekleştirilen 1.900 üzerinde eğitim ve etkinlik, 101.000 üzerinde katılımcıyı ağırladı.

Tech Istanbul Ön Kuluçka Başvuru Çağrısını Duyurdu

2024 yılı Ön Kuluçka başvuru çağrısını duyuran Tech Istanbul; farklı sektörlerden teknoloji girişimini geliştirmek isteyen girişimcilerin yolculuğunu hızlandırmak için uçtan uca tasarlanmış ön kuluçka programı sunuyor. 2023 yılında 66 girişimi kabul ederek ilkini gerçekleştirdiği Ön Kuluçka programı boyunca girişimciler, girişimlerinin büyüme hızını artırmak ve ölçeklenebilir iş modelleri geliştirmek için deneyimli isimlerin rehberliğinde girişimcilik yolculuklarını şekillendirdi.

Kimler Başvurabilir?

Tech Istanbul Ön Kuluçka, teknoloji tabanlı her sektörden ve farklı aşamadan girişimlerin başvurusuna açık. Ön Kuluçka programına katılmak isteyen girişimciler için son başvuru tarihi 26 Mayıs! Başvurular Tech Istanbul’un resmi web sitesi üzerinden alınıyor. Hemen başvurmak için buraya tıklayabilirsiniz.

 

Tech Istanbul Ön Kuluçka Başvuruları Başladı!
Tech Istanbul Ön Kuluçka Başvuruları Başladı!

Programın Avantajları

Program kapsamında katılımcılar, uzman danışmanlık hizmetlerinden, eğitim ve mentorluk desteğine kadar çeşitli imkanlardan faydalanıyorlar. Tech Istanbul Ön Kuluçka Programı bunlara ek olarak şu avantajları da sunuyor;

  • İstanbul’un merkezinde ve ulaşım kolaylığı bulunan Şişli, Şişhane, Başakşehir ve Kayışdağı lokasyonlarında konumlanan ve girişimciler için tasarlanmış tam donanımlı ofis alanları,
  • Girişimcilere özel olarak tasarlanmış; iş modeli, strateji, finansman gibi konuları içeren eğitimler,
  • Girişimcilerin rehberliğe ihtiyaç duyabileceği her alandan uzman ve deneyimli mentorlar,
  • Girişimcilerin ücretsiz ya da indirimli olarak kullanabileceği ürün ve programlar,
  • Melek yatırımcılar, melek yatırım ağı temsilcileri ve VC’ler ile bir araya gelme fırsatı,
  • Girişimin için İstanbul’un yeni nesil akıllı şehir uygulaması İstanbul Senin’de yer alma fırsatı,
  • İBB, bağlı kuruluş veiştirakleri ile 16 milyon İstanbulluya hizmet eden İBB’nin iş ağı ile bir araya gelme fırsatı,
  • Girişimlerin görünürlüğünü artırabilmeleri için sosyal medya ve PR desteği,
  • Lokasyonlarımızda bulunan tam donanımlı üretim atölyelerimizde ürününü geliştirme imkanı,
  • Kuluçka merkezleri, üniversiteler ve kurumsal firmalarla gerçekleştirilen iş birlikleri ile girişimcilere sunulan geniş bir iş ağı,
  • Ürün geliştirme ve pazar analizi için kullanılabilecek Açık Veri Portalı’na erişim

Tech Istanbul, girişimcilik dünyasına adım atmak ve fikirlerini hayata geçirmek isteyen herkesi Ön Kuluçka programına başvurmaya davet ediyor. Detaylı bilgi ve başvuru için tech.istanbul internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Alanında Uzman Mentor Ağı

Deneyim aktarımına dayalı bir mentorluk desteğinin girişimcilerin büyüme yolculuklarına olan olumlu etkisini önemseyen ve girişimcileri, ihtiyaç duydukları mentorlar ile bir araya getiren Tech Istanbul, alanında uzman isimlerden oluşan bir mentor ağına sahip. Tech Istanbul mentorları arasında Branding Türkiye Kurucusu Mürsel Ferhat Sağlam da yer alıyor.

Tech Istanbul I Hakkında

Tech Istanbul, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bilgi işlem Dairesi Başkanlığı Akıllı Şehir Şube Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyetlerini yürütmektedir. Geliştirdiği girişimcilik programlarıyla, girişimlerin hızlı büyümesine ve ölçeklenebilir iş modelleri inşa etmesine yardımcı olan Tech Istanbul, fikir aşamasından globale açılmaya kadarki süreçte girişimcilerin ihtiyaçlarına yönelik destek mekanizmaları sunmanın yanında, teknoloji severleri teknoloji dünyası ile buluşturur.

Kaynak: https://startupgazetesi.com/tech-istanbul-on-kulucka-basvurulari-basladi/

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tech Istanbul Ön Kuluçka Başvuruları Başladı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin