Marmara Üniversitesi Kariyer Zirvesi 7 – 8 Mart’ta!

Marmara Üniversitesi Kariyer Zirvesi 7 – 8 Mart’ta!
Marmara Üniversitesi Kariyer Zirvesi 7 – 8 Mart’ta!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marmara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Kulübü ve Marmara Üniversitesi Matematik Kulübü organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan Kariyer Zirvesi 7 – 8 Mart’ta düzenlenecek!

Geleceğin sektör profesyonelleri ile iş dünyasının öncü firmalarının temsilcilerinin bir araya geleceği Kariyer Zirvesi için geri sayım başladı! Marmara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Kulübü ve Marmara Üniversitesi Matematik Kulübü organizasyonuyla hazırlanan zirve 7 – 8 Mart tarihlerinde Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu‘nda gerçekleşecek.

Kariyer Zirvesi 7 – 8 Mart’ta!

İş dünyasının liderleri bilgi ve deneyim paylaşımı için Marmara Üniversitesi’nde gençlerle buluşacak. Tüm öğrencilere ve kariyerine yön vermek isteyen herkese açık olan zirve kapsamında konuşmacılar, uzmanlık alanlarına dair bilgi paylaşımında bulunmanın yanı sıra katılımcılar tarafından yöneltilen soruları da yanıtlayacak. Etkinlik süresince verilecek molalarda ise katılımcılar, konuşmacılarla birebir tanışma ve sohbet etme fırsatı yakalayacak.

Konuşmacılar

Marmara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Kulübü (MACSEC) ve Marmara Üniversitesi Matematik Kulübü organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan Kariyer Zirvesi kapsamında konuşma yapacak olan uzman isimler ise şöyle;

  • İlker Güneş (Turkcell)
  • Pınar Kaçar Özkent (Haddini Aş)
  • Abdullah Apak (Hilton)
  • Mürsel Ferhat Sağlam (Branding Türkiye)
  • Kamil Kılıç (Letven Capital)
  • Tevkim Cam (Go Marketing)
  • Harun Reşit Canbay (IC İçtaş)
  • Esra Bayram Poyraz (Intertech)
  • Efe Tanay (Bahsis.co)

7 – 8 Mart 2024’te Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu‘nda düzenlenecek olan “Kariyer Zirvesi”nde sektör liderlerinin deneyimlerini dinleyecek, kariyer hedeflerinize ulaşmanız için gerekli ipuçlarını keşfedeceksiniz! Kariyer yolculuğunuzda sizi bir adım öne taşıyacak bu eşsiz etkinlikte yerinizi almak için acele edin!

Branding Türkiye‘nin medya partneri olduğu Kariyer Zirvesi’ne katılmak içinse katılım formunu doldurmanız yeterli. Formu doldurmak için aşağıda yer alan “Bilgi Ve Kayıt”a tıklayabilirsiniz.

BİLGİ VE KAYIT

Girişimcilik, yapay zeka, dijital markalaşma, kariyer planlama, teknoloji ve yazılım başta olmak üzere iş dünyasına dair birçok önemli kavramın konuşulacağı Kariyer Zirvesi ile ilgili merak ettiklerinizi ve sormak istediklerinizi Marmara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Kulübü (@macsecomminity) veya Marmara Üniversitesi Matematik Kulübü (@mumatematikkulubu) temsilcilerine sosyal medya aracılığıyla iletebilirsiniz.

Kaynak: https://habergalerisi.com/marmara-universitesi-kariyer-zirvesi-7-8-martta-135603-haberi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Marmara Üniversitesi Kariyer Zirvesi 7 – 8 Mart’ta!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haber Kat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin