Mersin Evden Eve Nakliyat

Mersin Evden Eve Nakliyat
Mersin Evden Eve Nakliyat
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eşyalarınıza en az sizin kadar değer veren Mersin Yıldırım Asansörlü Taşımacılık, müşteri memnuniyetine verdiği önemi attığı her adımda, gerçekleştirdiği her işte göstermektedir. Mersin evden eve nakliyat firması olarak konusundan deneyimli ve teknik bilgiye sahip elemanlar ile çalışırız. Teknolojik gelişmelerden yararlanır ve işimizle ilgili olanları çalışma modelimize adapte ederiz. Taşınmak gibi zorlu bir süreci keyifli hale getirmek şirketimizin ve çalışanlarımızın ana hedefidir. Taşınacak mekâna yapacağımız keşif ziyareti ile eşyaları yerinde görür araç, eleman ve malzeme tedarikimizi buna göre belirleriz. Mersin evden eve nakliyat firması olarak verdiğimiz keşif hizmeti tamamen ücretsizdir. Eşyaların paketlenmesinden yükleme ve boşalmaya, mobilyaların sökülmesinden takılmasına, yeni yerleşmeden taşınan eşyaların istenen yere konulmasına kadar taşınma işinin her aşamasında sizin yanınızda olur ve yapacağınız yeni başlangıcın keyifli bir sürece dönüşmesi için çalışırız. İlk defa sizin için özel olarak temin edilen paketleme malzemelerinin kullanıldığı hazırlık çalışmalarında eşyalar için doğru paketleme malzemesinin seçimine özen gösteririz.

Hassas bir yapıya sahip olan beyaz eşyalarınız ve elektronik cihazlarınız zarar görmemeleri için güzel bir şekilde paketlenir ve araç içerisinde de sabitlenerek taşınır. Mersin’de evden eve asansörlü taşıma firması olarak değerli eşyalarınız, para kasası ve piyano gibi ağır ürünler ve antikalarınız son derece hassas çalışmalar ile yer değiştirir. Kırılma ihtimali yüksek olan avize ve mutfak eşyaları ise birbirine değmeyecek şekilde paketlenerek tarafımızdan koruma altına alınır.

Mersin ve çevre illerinde taşımacılık sektöründe yaşanan gelişmeleri yakından takip eden Mersin Yıldırım nakliyat olarak yeni iş modellerini olması gerektiği gibi kullanarak yaptığımız işe başarı ile aktarırız. Müşterilerimizin önce güvenini ve ardından da memnuniyetini kazanmak şirket hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Bu nedenle çalışmalarımızı kurumsal bir kimlikle ve belirlediğimiz kalite standartları çerçevesinde gerçekleştiririz.

Ofis taşımacılığından fabrika taşımacılığına, evden eve nakliyeden fuar taşımacılığına kadar pek çok alanda müşteri hizmetlerini başarıyla karşılayan Mersin evden eve nakliye ile siz de bu zorlu süreci başarı ile tamamlayabilir ve hayatınıza yeni adresinizde keyifle devam edebilirsiniz. Her zaman için müşterilerimizin taleplerine değer veren şirketimiz önce dinler ve sonra gereken çözüm önerilerini sunar. Sektörde kullanılan en yeni ambalaj malzemelerini kullanarak tamamladığımız çalışmalar esnasında siz sadece özel eşyalarınızı ve yeni evinizin anahtarını alarak eski adresten ayrılabilirsiniz. Kullanılmış koli, battaniye ve gazete kâğıdı gibi eski ve eşyalarınıza zarar verebilecek malzemelerden kesinlikle uzak dururuz. Boşalttığımız mekânı temizleyerek adresten ayrılırız.

Bünyemizde bulundurduğumuz şirket araçlarımız farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde belirlenmiştir. Araçlarımız tümü şirketimize aittir ve hepsinde Yıldırım nakliyat logosu yer almaktadır. Taşeron hizmetlere çalışmalarımızın hiçbir aşamasında yer vermeyiz. Elemanlarımız sigortalıdır ve araçlarımız da kendi şirketimize aittir. Şehirlerarası taşınma hizmetlerinde ise size uzun yol deneyimi olan şoförler ile hizmet sağlarız. İster Mersin’de şehir içi isterseniz de şehirlerarası taşımacılık hizmeti talebinde bulunun, şirketimiz geniş araç filosu ve donanımlı personeli ile sizlere en iyi nakliye hizmetini vermeyi garanti eder. Detaylı bilgi için bizimle 7/24 iletişime geçebilirsiniz.

Kaynak: Mersin evden eve nakliye

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mersin Evden Eve Nakliyat

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Haber Kat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin